PROFESSZIONÁLIS LEVEGŐ-VÍZ HŐSZIVATTYÚK

Kényelem az Ön Szolgálatában

A Domusa DUAL CLIMA R levegő-víz hőszivattyút magas fűtési-hűtési, és használati melegvíz igénybevételre tervezték. A Domusa készülékek egyedisége abban rejlik, hogy kulcsrakész rendszerben kaphatók, és az egyszerű felépítésének úgynevezett Plug-and-Play kialakításának köszönhetően gyerekjáték az üzemeltetésük, és pillanatok alatt telepíthetők bármely új, vagy meglévő fűtési rendszerhez.

 • Hatékonyság

  A DUAL CLIMA R szériás hőszivattyúink kategóriájuk legjobb energia, és minőség besorolási osztályába tartoznak. Az R32 gáztöltettnek köszönhetően magasabb teljesítményt érnek el  mindamellett, hogy a környezetre mért hatásuk is minimális. A Dual Clima R szériás levegő-víz hőszivattyúk -20 fokban is üzemelnek, és telepíthetők régebbi radiátoros rendszerekhez is egyaránt a 60 fokos fűtési víznek köszönhetően.

 • Szinte zajmentes

  Csendes, és energiatakarékos Mitsubishi® DC inverteres kompresszora az egyik leghalkabb a piacon. Éjszakai funkciójának köszönhetően, akár halkabb is lehet mint a suttogás.

 • Ár-, és Érték

  Monoblock technológiájának köszönhetően kedvezőbb áron telepíthető mint egy hagyományos split rendszerű levegő-víz hőszivattyú.

 • Plug and Play rendszer

  Kulcsrakész rendszert kínálunk Önnek, azaz a teljes telepítést egy kézben tudhatja, a komplett telepítés 1-2 napot vesz igénybe.

 • Minőség megfizethető áron

  A kültéri egység hőcserélője nem hagyományos alumíniumból, hanem sokkal tartósabb hydrofil technologiával készült duplafalú alumínium készült. A belső egységek, tartályok saválló acélból készülnek 10 év garanciával. A minőségi anyagok megbízható működést garantálnak hosszú éveken át!

 • Fűtés, Hűtés, HMV

  Az összes DUAL CLIMA hőszivattyú alapáron tudja a fűtést, hűtést, használati melegvíz előállítást. Ezért nem kell felárat fizetnie!

 • Gyors telepítés

  A Domusa DUAL CLIMA hőszivattyúk egyszerűen, és gazdaságosan telepíthetők új, vagy meglévő fűtési, hűtési rendszerhez egyaránt.

 • Gazdaságos

  Karbantartása a MONOBLOCK zárt rendszernek köszönhetően nagyon gazdaságos, mert alacsony a gázveszteség kockázata.

 • Vezérlés

  Intelligens Magyar nyelvű kezelőfelülete egyszerű, és praktikus üzemeltetést biztosít. Továbbá kiegészíthető a FUSION beltéri egységgel is amely magában foglalja a használati melegvíz tartályt is. Esztétikus, és kis helyet foglal!

 • Rendszer szemlélet

  A Domusa Dual Clima levegő-víz hőszivattyúkhoz mindent házon belül lehet megvásárolni, nem kell külsős megoldásokat használni (mert nincs saját tartálya, szelepe, vagy akármilye)! A Domusa egyedi BTS fagyvédelmi rendszert fejlesztett ki, így biztosítva a Monoblokk hőszivattyúk rettegett fagyvédelmét, vagy például a kis helyet foglaló Fusion Trio, vagy BT Trio tartály amely biztosítja a hűtő fűtő puffert, és a hmv rendszer 2-in-1. Több különböző kulcsrakész megoldást tudunk kínálni az épületszerkezet, és a kiépített hőleadókhoz igazítva. Fontos, hogy mindezt kulcsrakész csomagban teljes telepítéssel együtt valósítjuk meg!

KULCSRAKÉSZ RENDSZER MEGOLDÁSOK