MAGAS HATÁSFOKÚ PROFESSZIONÁLIS PELLET, ÉS HASÁBFA KAZÁN

A fát nem vágja ki, de minden mást elintéz!

A Domusa DUAL THERM pellet, és hasábfa tüzelésű kazánok automatán gyújtják be a hasábfát, és ha leégett, akkor automatán átkapcsolnak pellet tüzelésre. Ezen kívül ha újra megrakjuk hasábfával, akkor leállítja a pellet tüzelést, és visszakapcsol fa tüzelésre. A fát úgynevezett „fél faelgázosító” üzemben égeti el, ami annyit jelent, hogy automata levegőadagolást alkalmaz, akár csak egy faelgázosító kazán, ezáltal eléri a 85%-os hatásfokot is hasábfa tüzelés esetén. Pellet tüzelésnél pedig a 95%-ot! Ez a piacon az egyetlen olyan pellet, és fa tüzelésű kazán amit pellet kazánból fejlesztettek ki! Tartalmazza a pellet kazánok minden jóságát, ilyen a függőlegesen elhelyezett hőcserél, az automata hőcserélő tisztítás, automata égőfej tisztítás.  A DUAL THERM kazán a 21. század FA tüzelése!

 • Hatékonyság

  A DUAL THERM pellet, és fa tüzelésű kazánok a hasábfát 85, míg a fa pelletet 95%-os hatásfokkal égetik el. Ugyan abból a fa mennyiségből 30%-al több energiát tud kivenni mint a hagyományos fa tüzelésű kazánok, ezáltal kisebb adag fával is elég megrakni. Ha leégett a hasábfa átkapcsol pelletre, hogy éjszaka ne keljen felkelni, vagy hogy a munkából hazaérve jó meleg legyen a házban.

 • Kényelem, és automatizmus

  Automata fa begyújtás, pellet gyújtás, tüzelőanyag váltás oda-vissza. Továbbá automata hőcserélő tisztítás, égőfej tisztítás. Ezen kívül opcionálisan okos telefonról is vezérelhetők, irányíthatók.

 • Telepíthetők szinte bárhova

  Legyen az radiátoros, padlófűtéses, régi, vagy új ingatlan. Régi vascsöves nyitott rendszer, vagy új vékony-csöves zárt rendszer. Fűtési puffer tartállyal, vagy puffer tartály nélkül. Ezen kívül a használati melegvíz ellátást is rá lehet bízni!

 • Miért válassza a pellet, és fa technológiát

  Egyből két lábon állunk, ha a fűtésről van szó! A DUAL THERM kazán hasábfával, és pellettel is üzemeltethető ezáltal hosszútávon is kiszámítható, és gazdaságosan üzemeltethető. A pellet technológia előnye a hőszivattyús, kondenzációs gázkazános, vagy villany kazános készülékekkel szemben, hogy a régi építésű radiátoros rendszerekhez is könnyen telepíthetők kompromisszum mentesen. Legyen az nyitott, vagy zárt rendszer! A fa, és szén tüzelésű kazánokkal szemben pedig az automatizáltság, ami egy kényelmes fűtést biztosít. Nem kell őrizni a lángot, hisz napokig magára hagyhatóan üzemképes.

 • Gyors telepítés

  A DUAL THERM kazán 1-2 munkanapon belül telepíthető bármilyen már meglévő, vagy új rendszerhez. Ráadásul engedély nélkül, és egyéb adminisztrációs eljárás mentesen!

 • Osztályelső

  A DUAL THERM kazánok 25, és 35 kW-os teljesítményben érhetők el, és 50 cm-es hasábfa befogadására képesek. A fa tűztere saválló béléstestet kapott, és CLASS 5-ös kazánacélból készült, a hosszú tartósság érdekében. A kazánok gyárilag tartalmazzák a hideg víz elleni védelmet, és a biztonságos fa tüzelést biztosító túlhevülés elleni hőcserélőt. A pellet tüzelőanyag tartálya 110-150 kg pellet befogadására képes, ami napokig tartó önálló üzemet biztosít, ha esetleg nem lennénk otthon.

 • Ár-, és Érték

  37 országban vannak jelen a Domusa készülékek, ezek közül is a DUAL THERM pellet, és fa tüzelésű kazánok. Számos Európai országban ár-érték díjat nyertek a minőségi anyaghasználat, és a kedvező árcédula révén. Hasonló tudással, és minőséggel csak a vezető nyugati országok termékei dicsekedhetnek, de közel kétszeres árcédula mellett! A DUAL THERM kazán megvásárolható állami 0% kamatozású hitelkonstrukcióval is!

 • Mi lesz ha elfogy a pellet tüzelőanyag?

  A pellet technológia több mint 30 éves múltra tekint vissza. Nyugat Európában több millió pellet kazán üzemel, csak Olaszország évente több mint 60 millió tonna pelletet éget el!  Magyarországon is egyre több pellet kazán van üzemben, ezáltal egyre több a tüzelőanyag kereskedő is. De ha ez mind nem lenne elég, abban az esetben Mi garanciát vállalunk a pellet ellátásra, hisz partnereinkkel együtt közel 3000 tonnás éves raktárkészlettel rendelkezünk, és saját pellet gyártó gépsorunk is van. Szóval Önnek biztosan jut pellet, az elkövetkezendő 20 évre! A DUAL THERM kazán hasábfával is üzemeltethető.

KÉSZÜLÉKEK