Spanyolország vezető fűtéstechnikai vállalata már 1976 óta

A Domusa vállalatot 1976-an alapították, és egy cégcsoport része melynek közel 20.000 alkalmazottja van, 37 országban van jelen, továbbá saját tulajdonú bankkal is rendelkezik. A negyedig legnagyobb árbevételű Spanyol cégcsoport, és Európa szinten is a legnagyobb munkaadók között szerepel.

Csak fűtéstechnikai berendezéseket gyártanak (hőszivattyúkat, pellet kazánokat, villany, és gázkazánokat), és csak a professzionális szegmensben. Spanyol, és Franciaországban továbbá Hollandiában piacvezetők a pellet kazán piacon, pelletkazánjaik több díjat is nyertek, ezen kívül a levegő-víz hőszivattyúk gyártása, és fejlesztése a Mitsubishi Corp.-al együttműködve zajlik, ezáltal egy ár-érték arány győztes gépet sikerült létrehozniuk, amely folyamatos fejlesztés mellett egyre több piacon meghatározó szerepet tölt be.

Magyarországon kereskedelmi partnereket keresünk hőszivattyúink, és pellet kazánjaink értékesítéséhez. Megyei képviseletre olyan partnereket keresünk, akik ellátnák a kereskedelmet, telepítést, és garanciális szervizt a saját megyéjükben.


Ezen kívül értékesítési lehetőséget kínálunk partneri ajánlói rendszerben, egyedi kedvezményekkel:

  • generál kivitelezőknek
  • napelemes rendszer kereskedőknek, kivitelezőknek
  • építész tervezőknek
  • gépész tervezőknek
  • bárkinek aki kiegészíteni havi kereseti lehetőségeit

Várjuk jelentkezését, legyen Ön is egy sikeres üzlet részese: