PROFESSZIONÁLIS MAGAS HŐMÉRSÉKLETŰ LEVEGŐ-VÍZ HŐSZIVATTYÚK

A változás szele

A Domusa DUAL CLIMA HT levegő-víz hőszivattyú változást hoz a hőszivattyú piacon, és eltörli a határokat amely eddig korlátozta a hőszivattyúk széleskörű terjedését. Magas igénybevételre lett tervezve ezáltal a hagyományos radiátoros ingatlanokhoz is telepíthetők a magas akár 75°C-os  vízhőmérsékletnek köszönhetően.  Prémium anyaghasználat mellett tovább fejlesztett elektronikát kapott amely Smart Grid (okos áramfelhasználás) funkcióval is el van látva. A Domusa hőszivattyús készülékek egyedisége abban rejlik, hogy kulcsrakész rendszerben kaphatók, és az egyszerű felépítésének úgynevezett Plug-and-Play kialakításának köszönhetően gyerekjáték az üzemeltetésük, és pillanatok alatt telepíthetők bármely új, vagy meglévő fűtési rendszerhez.

 • Hatékonyság

  A DUAL CLIMA HT szériás hőszivattyúink kategóriájuk legmagasabb víz hőmérsékletét tudják elállítani, mindemellett A++/A+++ menergi besorolási osztályába tartoznak. Az R290 gáztöltettnek köszönhetően magasabb teljesítményt érnek el  mindamellett, hogy a környezetre mért hatásuk is szinte nulla. A Dual Clima HT szériás levegő-víz hőszivattyúk -25 fokban is üzemelnek, és telepíthetők régebbi radiátoros rendszerekhez is egyaránt.

 • Szinte zajmentes

  Thosiba® Twin Rotary DC inverteres kompresszora az egyik leghalkabb a piacon 42-48 dB(A). Ezen kívül az Éjszakai funkciójának köszönhetően, szinte hangtalanul üzemel.

 • Ár-, és Érték

  Monoblock technológiájának köszönhetően kedvezőbb áron telepíthető mint egy hagyományos split rendszerű levegő-víz hőszivattyú.

 • Plug and Play rendszer

  Kulcsrakész rendszert kínálunk Önnek, azaz a teljes telepítést egy kézben tudhatja, a komplett telepítés 1-2 napot vesz igénybe.

 • Minőség megfizethető áron

  A Dual Clima HT széria prémium anyagminőséget kínál kedvező áron. Swep® saválló hőcserélő, Wilo® Para digitálisan vezérelt keringtető szivattyú, amely fagyálló folyadék keringtetésére is alkalmas. Integrált fagyvédelmi szelep fogadó, továbbfejlesztett vezérlő csatlakozás, dupla MODBUS kommunikáció. Saválló beltéri puffer, és használati melegvíz tartállyal 10 év garanciával!

 • Easy Connect smart rendszer

  A Domusa HT széria kiegészíthető egy belső okosító egységgel, amelyet Easy Connect-nek hívnak. Ez az egység számtalan funkciót kínál, amely a hőszivattyús egységet még jobbá teszi.

  • Meglévő fűtésrendszer automatikus bekapcsolása, és együtt működés a kiépített gáz, villany, pellet, egyéb.. kazánnal.
  • Napelemes rendszerrel.
  • SG Ready kommunikáció okos áramelosztó funkció.
  • Puffer tartály érzékelés, fűtés, hűtés üzemmódban.
  • Páraérzékelés funkció.
  • Modbus szerviz kezelés, és automata diagnosztika (a hibák 95%-át a háttérben megoldja nincs szükség szervizt hívni).
  • Kaszkád több hőszivattyús rendszer vezérlés.
 • Fűtés, Hűtés, HMV

  Az összes DUAL CLIMA hőszivattyú alapáron tudja a fűtést, hűtést, használati melegvíz előállítást. Ezért nem kell felárat fizetnie!

 • Gyors telepítés

  A Domusa DUAL CLIMA hőszivattyúk egyszerűen, és gazdaságosan telepíthetők új, vagy meglévő fűtési, hűtési rendszerhez egyaránt.

 • Gazdaságos

  Karbantartása a MONOBLOCK zárt rendszernek köszönhetően nagyon gazdaságos, mert alacsony a gázveszteség kockázata.

 • Vezérlés

  Intelligens Magyar nyelvű kezelőfelülete egyszerű, és praktikus üzemeltetést biztosít. Easy Connect© beltéri kiegészítő egység lehetővé teszi a napelemből érkező áram azonnali felhasználását, a hűtéshez szükséges páraérzékelést, külső gáz, villany, vagy egyéb kazánvezérlés hybrid üzemmódban (automatán kapcsolja be-ki, illetve dolgozik vele együtt ha szükséges).

 • Rendszer szemlélet

  A Domusa Dual Clima levegő-víz hőszivattyúkhoz mindent házon belül lehet megvásárolni, nem kell külsős megoldásokat használni (mert nincs saját tartálya, szelepe, vagy akármilye)! A Domusa egyedi BTS fagyvédelmi rendszert fejlesztett ki, így biztosítva a Monoblokk hőszivattyúk rettegett fagyvédelmét, vagy például a kis helyet foglaló Fusion Trio, vagy BT Trio tartály amely biztosítja a hűtő fűtő puffert, és a hmv rendszer 2-in-1. Több különböző kulcsrakész megoldást tudunk kínálni az épületszerkezet, és a kiépített hőleadókhoz igazítva. Fontos, hogy mindezt kulcsrakész csomagban teljes telepítéssel együtt valósítjuk meg!

 • Garancia + szolgáltatás

  A Domusa Dual Clima hőszivattyúkhoz akár 7 év teljeskörű garancia is igénybevehető! Ez az jelenti, hogy az alap 3 év teljeskörű, és 5 év kompresszor garancián kívül a hetedik év végéig kibővíthető a garancia szolgáltatás, amely az anyag, és munkadíjra is vonatkozik, a hatályos jogszabályok, és feltételek betartása mellett.

KULCSRAKÉSZ RENDSZER MEGOLDÁSOK

KÉSZÜLÉK CSOMAGOK / SZERELD MAGAD MEGOLDÁSOK