MAGAS HATÁSFOKÚ KOMPAKT PELLET KAZÁN

Professzionális pellet tüzelés

A Domusa BIOCLASS IC DX pellet kazán ötvözi a gázkazán nyújtotta kényelmet, a fatüzelés adta jó meleggel. Képzelje el, hogy ugyan olyan jó meleg van, mint amikor megrakja a fás kazánt, vagy kandallót, de csak hetente, kéthetente egyszer kell kihamuznia, és feltöltenie tüzelőanyaggal. A gyújtást, hamuzást, adagolást, leállítást a kazán automatán megcsinálja. Önnek csak a szobatermosztátot kell feltekernie. Ezen kívül a IC DX széria kompakt mérete ellenére szinte magában foglalja a komplett kazánházat!

 • Hatékonyság

  A BIOCLASS pellet kazánok 95%-os hatásfokkal égetik el a fa pellet tüzelőanyagot. Ezáltal minimális a hamuképződés, és nulla közeli a környezetre mért széndioxid kibocsájtás. Intelligens égésszabályozó rendszerének  technológia köszönhetően égés közben a kéményen eltávozó füst szinte észrevehetetlen!

 • Kényelem, és automatizmus

  Automata adagolás, gyújtás, leállítás mellett olyan automata funkciókkal rendelkeznek a BIOCLASS IC kazánok amelyek kiemelik a konkurencia közül. Ilyen az automata hőcserélő tisztítás, az automata égőfej tisztítás, vagy akár az automata hamuzó rendszer. De ezen kívül az beépített wifi modulon keresztül okos telefonról is vezérelhetők, irányíthatók.

 • Telepíthetők szinte bárhova

  Legyen az radiátoros, padlófűtéses, régi, vagy új ingatlan. Régi vascsöves nyitott rendszer, vagy új vékony-csöves zárt rendszer. Fűtési puffer tartállyal, vagy puffer tartály nélkül. Ezen kívül a használati melegvíz ellátást is rá lehet bízni!

 • Gyors telepítés

  A Domusa BIOCLASS pellet kazán 1-2 munkanapon belül telepíthető bármilyen már meglévő, vagy új rendszerhez. Ráadásul engedély nélkül, és egyéb adminisztrációs eljárás mentesen!

 • Ár-, és Érték

  Több mint 35 országban vannak jelen a Domusa készülékek, ezek közül is a BIOCLASS pellet kazánok. Számos Európai országban ár-érték díjat nyertek a minőségi anyaghasználat, és a kedvező árcédula révén. Hasonló tudással, és minőséggel csak a vezető nyugati országok termékei dicsekedhetnek, de közel kétszeres árcédula mellett!

 • Integrált használati melegvíz tároló

  Kompaktsága abban rejlik, hogy a kazántestbe integrálva tartalmaz egy saválló használati melegvíz tartályt, amely akár óránkét 800 liter melegvizet is képes szolgáltatni. Ezen kívül egy kisebb puffer tartályt is tartalmaz továbbá minden alkatrészt amely az üzemeltetéshez szükséges (tágulási tartályt, biztonsági szelepet, kazánvédő szelepet, keringtető szivattyút). Csak rá kell kapcsolni a régi, vagy új típusú fűtési rendszerre, és máris biztosítja a fatüzelés kellemes melegét, teljesen automatán!

 • Többfunkciós

  A BIOCLASS kazán családban minden igényre találni megoldást. Hagyományos kialakítással a válaszható méret tartomány 10, 16, 25, 43, vagy 66 kW-os. Ha túl kicsi a kazánház, abban az esetben a BIOCLASS OD jelölésű kültérben elhelyezhető kazánt javasoljuk, ami a ház fala mellé telepíthető, és gyárilag egy hő, és víz védett dobozban van elhelyezve. Gyakorlatilag egy kültéri kazánház! Ha szűkös a kazánház, és épp, hogy elfér a kazán, akkor a BIOCLASS HPT rendszert javasoljuk, amely egyesíti a tüzelőanyag tárolót, és a használati melegvíz bojlert. 2 in 1 rendszerben megoldja a tüzelőanyag adagolást, és a fürdésre, mosogatásra szánt melegvízet. Továbbá ha nagyobb helyiségeket kell befűteni, abban az esetben a BIOCLASS HC nagy teljesítményű kazánokat, amelyek gyárilag tartalmaznak egy kaszkád vezérléses rendszert (azaz két kazánból álló egységet képeznek), ezáltal biztosítják a tökéletes üzembiztonságot, és a széles skálájú teljesítmény leadást. A HC modellek 91, 109, és 132 kW-os méretben érhetőek el.

 • Mi lesz ha elfogy a pellet tüzelőanyag?

  A pellet technológia több mint 30 éves múltra tekint vissza. Nyugat Európában több millió pellet kazán üzemel, csak Olaszország évente több mint 60 millió tonna pelletet éget el!  Magyarországon is egyre több pellet kazán van üzemben, ezáltal egyre több a tüzelőanyag kereskedő is. De ha ez mind nem lenne elég, abban az esetben Mi garanciát vállalunk a pellet ellátásra, hisz partnereinkkel együtt közel 3000 tonnás éves raktárkészlettel rendelkezünk, és saját pellet gyártó gépsorunk is van. Szóval Önnek biztosan jut pellet, az elkövetkezendő 20 évre!

KÉSZÜLÉK TÍPUSOK

VIDEÓS BEMUTATÓ